A második otthonunk!

Akár a munkahelyen, akár a nyaraláson, kellenek a nem odaillő körülmények?

Személyautók

Ha már világra hoztunk egy csodálatos Gyermeket! Ne tegyük ki a klímában található kórokozók, baktériumok támadásának. Tegyünk érte ahol csak tudunk, hogy egészséges, tiszta környezetben tartózkodjon.

Buszok - teherautók

Buszok, teherautók, kisteherautók, amiben napokig ül és fekszik az ember, a másik sofőr után, azért illenék egy ózongenerátoros sterilizálást elvégezni. Rossz akár 49 órát végigvakarózni.

Hajók

Hajók, ahol alapból magas a páratartalom, feltéve ha vízen van. A mini lények melegágya, főleg téli tárolásnál a penész. Itt is megoldással bír egy kiadós ózonkezelés.

Mikroorganizmusok

Szabad szemmel nem látható piciny lények, amik jelenléte nem a legegészségesebb számunkra!

Éljen steril környezetben!

Ne várja meg, míg tönkremegy az egészsége!

A nagy nyári meleg után, hiába ment a klíma, a hátunk bizony izzadt a kocsiban, ami be diffundált az ülésbe. Ennek illatát mi már nem érezzük, mert megszoktuk. Ám de más igen!

Vagy esőben felhúzott ablaknál dohányozni az autóban? Hát itt is elkél egy Ózongenerátoros légfrissítés a kórokozók kipusztításával egyetemben.

Amikor kis kedvenceink egy laza fűl vakarással, vagy fejcsóválással kisebb élővilágot telepítenek be autónkba, azt sem árt ózonnal kezelni. Persze az ózon kezelés nem váltja ki a porszívót. 

Ha már világra hoztunk egy csodát! Ne tegyük ki a klímában található kórokozók, baktériumok támadásának. Tegyünk érte ahol csak tudunk, hogy egészséges, tiszta környezetben tartózkodjon.

Teherautók, kisteherautók, amiben napokig ül és fekszik az ember, a másik sofőr után, azért illenék egy ózongenerátoros sterilizálást elvégezni. Rossz akár 49 órát végigvakarózni.

Hűtőautók sterilizálása, fertőtlenítése, főleg hús szállításánál, amikor egyik telepről megy a másik telepre, elkerülhetetlen.

Hajók, ahol alapból magas a páratartalom, feltéve ha vízen van. A mini lények melegágya, főleg téli tárolásnál a penész. Itt is megoldással bír egy kiadós ózonkezelés.

Autóvásárlást követően autónkat, főleg ha az előző tulajdonos dohányzott az autóban és mi nem dohányzunk, illetve a nem kívánt baktérium tenyészetet egy háromnegyed órás ózonkezeléssel könnyedén sterilizálhatjuk.

A járművek, személyautó, teherautó, traktor, busz, lakókocsik, hajók szellőzőrendszerében és klímarendszerében a hőmérséklet különbség által létrejött párakicsapódás, melegágya a baktériumoknak, gombáknak és allergiás reakciókat kiváltó részecskéknek. Ezek a nemkívánatos anyagok, az utastérbe jutva, fáradékonyságot, megfázásszerű tüneteket okoznak. Évente két alkalommal, igazoltan javallott az utastér, klímarendszer, szellőzőrendszer fertőtlenítése, sterilizálása. Ezt ózongenerátorral fél és egy óra közötti kezeléssel, vegyszermentesen megtehető.

A szennyezettség mértékétől (szagok, stb) függ a kezelés hossza.

Ózongenerátorral történő helyiség sterilizálása, fertőtlenítése akár egy óra alatt, vegyszerek nélkül!

 

Az Ózongenerátor egy speciális eljárás keretében Ózont állít elő, ami 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Így minden mikroorganizmust elpusztít!

 • Nem hagy szagot maga után, csak Friss tiszta illatot.

Hatásosan alkalmazható az alábbi helyeken és esetekben:

 • Kondi, fitneszterem, öltözők. A beivódott kellemetlen szagokat megszünteti.
 • Bárok, kocsmák, vendéglátó egységek. Az áporodott szagok megszüntetésére.
 • Fodrászat, kozmetika, szolárium, szépségszalon. Sterilizálja a baktériumokat.
 • Strandok, szaunák és öltözőik. Elpusztítja a mikroorganizmusokat és gombákat.
 • Orvosi rendelők, várótermek. Sterilizál minden baktériumot.
 • Kisállat rendelők, kozmetikák. Sterilizál minden baktériumot és szagot.
 • Tűzkárt követően. Megszünteti a füstszagot.
 • Alagsor, pince, beázását követően. Megszünteti a penészt és dohos szagot.
 • Ingatlan felújítását követően. Megszünteti a kellemetlen festékszagot.
 • Új, használt lakásba költözés. Megszünteti az előző lakó „hagyatékát”
 • Bérleménybe költözés. Sterilizálja a helyiséget.
 • Szállodák, apartmanok, vendégházak. Minden baktériumot, vírust elpusztít.
 • Autó, lakókocsi, busz, teherautó, hajó esetében, 99.9% sterilizálás.

Nem hagy maga után a Természetre káros anyagot!! Közel 30 perc elteltével az ózonmolekula, oxigén molekulára esik szét.

Close Menu